Nutriční hodnoty (Bramborový salát s pestem a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 189 kJ / 1 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 165,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 27,95 g |
– nasycené | 7,29 g |
– nenasycené | 15,47 g |
–– mononenasycené | 7,91 g |
–– polynenasycené | 7,56 g |
––– omega 3 | 1,54 g |
Vláknina | 16,90 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 877 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 119,25 g |
– cukry | 9,85 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 700 g |
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
2 lžíce 2 lžíce bazalkového pesta | Pesto bazalkové | 30 g |
kousek kousek vařené brokolice | Brokolice čerstvá | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 kuřecí prsní řízky nakrájené na nudličky | Kuře prso | 700 g |
česneková sójová omáčka | Sójová omáčka Shoyu | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
trochu trochu Solamylu | Bramborový škrob | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
olej na opečení | Olej řepkový |