Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s pestem a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 189 kJ /
1 479 kcal
Bílkoviny179,20 g
– z toho živočišné bílkoviny165,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky27,95 g
– nasycené7,29 g
– nenasycené15,47 g
–– mononenasycené7,91 g
–– polynenasycené7,56 g
––– omega 31,54 g
Vláknina16,90 g
Cholesterol 412 mg
Sodík 877 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy119,25 g
– cukry9,85 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 700 g
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
2 lžíce 2 lžíce bazalkového pesta Pesto bazalkové 30 g
kousek kousek vařené brokolice Brokolice čerstvá
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 kuřecí prsní řízky nakrájené na nudličky Kuře prso 700 g
česneková sójová omáčka Sójová omáčka Shoyu
červená paprika Paprika červená čerstvá
trochu trochu Solamylu Bramborový škrob
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
olej na opečení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.