Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová žampionová polévka s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 399 kJ /
812 kcal
Bílkoviny40,51 g
– z toho živočišné bílkoviny23,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,64 g
Tuky21,32 g
– nasycené13,74 g
– nenasycené6,70 g
–– mononenasycené5,46 g
–– polynenasycené1,24 g
––– omega 30,22 g
Vláknina33,66 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 338 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy98,58 g
– cukry80,66 g
––– laktóza34,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g žampionů Žampion čerstvý 500 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
asi 7 dl 7 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 700 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
petrželová ňať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.