Nutriční hodnoty (Krémová žampionová polévka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 399 kJ / 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,64 g |
Tuky | 21,32 g |
– nasycené | 13,74 g |
– nenasycené | 6,70 g |
–– mononenasycené | 5,46 g |
–– polynenasycené | 1,24 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 33,66 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 338 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 98,58 g |
– cukry | 80,66 g |
––– laktóza | 34,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
asi 7 dl 7 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 700 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
petrželová ňať | Petržel nať čerstvá |