Nutriční hodnoty (Salát z růžičkové kapusty, parmezánu a citrónu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 359 kJ / 325 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
| Tuky | 1,50 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 1,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 67 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 51,30 g |
| – cukry | 13,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g nemražené růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
| 3 3 vrchovaté lžíce parmezánu | Parmezán | |
| ¼ h rnku rnku olivového oleje | Olej olivový | |
| 3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
| ½ granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá |