Nutriční hodnoty (Lilek s ořechovou pastou a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 15 131 kJ / 3 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 80,84 g |
Tuky | 325,06 g |
– nasycené | 25,03 g |
– nenasycené | 250,03 g |
–– mononenasycené | 25,00 g |
–– polynenasycené | 225,03 g |
––– omega 3 | 37,50 g |
Vláknina | 31,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,70 g |
– cukry | 7,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 lilky | Lilek čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku (méně kdo mu moc neholduje) | Česnek čerstvý | 14 g |
2 hrnky 2 hrnky lehce opražených vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 500 g |
1 1 čajová lžička vinného octa | Ocet vinný bílý | |
menší hrst hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
menší hrst hrst čerstvé hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej na smažení | Olej olivový | |
příp. granátové jablko na posypání | Granátové jablko jádra čerstvá |