Nutriční hodnoty (Lilek s ořechovou pastou a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 15 131 kJ / 3 617 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 80,84 g |
| Tuky | 325,06 g |
| – nasycené | 25,03 g |
| – nenasycené | 250,03 g |
| –– mononenasycené | 25,00 g |
| –– polynenasycené | 225,03 g |
| ––– omega 3 | 37,50 g |
| Vláknina | 31,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 76,70 g |
| – cukry | 7,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 lilky | Lilek čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (méně kdo mu moc neholduje) | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 hrnky 2 hrnky lehce opražených vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 500 g |
| 1 1 čajová lžička vinného octa | Ocet vinný bílý | |
| menší hrst hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| menší hrst hrst čerstvé hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej na smažení | Olej olivový | |
| příp. granátové jablko na posypání | Granátové jablko jádra čerstvá |