Nutriční hodnoty (Vepřová játra s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 290 kJ / 786 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,54 g |
| Tuky | 14,08 g |
| – nasycené | 2,26 g |
| – nenasycené | 6,01 g |
| –– mononenasycené | 3,73 g |
| –– polynenasycené | 2,29 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 20,34 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 3,13 g |
| Sůl | 8,10 g |
| Sacharidy | 54,54 g |
| – cukry | 11,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| 330 g 330 g zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | 330 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| voda | Voda |