Nutriční hodnoty (Špaldové kernotto s dušenými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 829 kJ / 437 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 7,28 g |
| – nasycené | 4,17 g |
| – nenasycené | 2,70 g |
| –– mononenasycené | 1,54 g |
| –– polynenasycené | 1,16 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 13,65 g |
| Cholesterol | 25 mg |
| Sodík | 167 mg |
| Sůl | 0,34 g |
| Sacharidy | 71,40 g |
| – cukry | 67,90 g |
| ––– laktóza | 16,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g špaldového kernotta | ||
| 400-500 ml 400-500 ml vody | Voda | 450 ml |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 42 g |
| 3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| hrst hrst rozinek | Rozinky | |
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
| skořice | Skořice ceylonská |