Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí mandlové máslo se skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 453 kJ /
1 542 kcal
Bílkoviny35,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,30 g
Tuky118,00 g
– nasycené10,80 g
– nenasycené105,18 g
–– mononenasycené59,16 g
–– polynenasycené46,02 g
––– omega 31,80 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 419 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy73,50 g
– cukry29,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g neloupané celé mandle Mandle neloupané 200 g
3 PL 3 PL javorového sirupu Sirup javorový 45 ml
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.