Nutriční hodnoty (Domácí mandlové máslo se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 453 kJ / 1 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,30 g |
Tuky | 118,00 g |
– nasycené | 10,80 g |
– nenasycené | 105,18 g |
–– mononenasycené | 59,16 g |
–– polynenasycené | 46,02 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 73,50 g |
– cukry | 29,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g neloupané celé mandle | Mandle neloupané | 200 g |
3 PL 3 PL javorového sirupu | Sirup javorový | 45 ml |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |