Nutriční hodnoty (Domácí mandlové máslo se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 453 kJ / 1 542 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,30 g |
| Tuky | 118,00 g |
| – nasycené | 10,80 g |
| – nenasycené | 105,18 g |
| –– mononenasycené | 59,16 g |
| –– polynenasycené | 46,02 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 73,50 g |
| – cukry | 29,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g neloupané celé mandle | Mandle neloupané | 200 g |
| 3 PL 3 PL javorového sirupu | Sirup javorový | 45 ml |
| 2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |