Nutriční hodnoty (Hrnkový drobenkový koláč s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 813 kJ / 5 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,08 g |
Tuky | 242,15 g |
– nasycené | 139,65 g |
– nenasycené | 96,13 g |
–– mononenasycené | 77,68 g |
–– polynenasycené | 18,46 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 48,63 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 172 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 772,12 g |
– cukry | 407,85 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru moučka | Cukr bílý | 187.5 g |
250 g 250 g másla nebo Hery | Máslo kravské | 250 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
2 lžíce 2 lžíce mandlových lupínků | Mandle loupané | 30 g |
500 g 500 g povidel | Povidla | 500 g |
cukr | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |