Nutriční hodnoty (Fazolkový salát se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 193 kJ / 1 002 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,86 g |
| Tuky | 60,76 g |
| – nasycené | 36,19 g |
| – nenasycené | 22,14 g |
| –– mononenasycené | 19,06 g |
| –– polynenasycené | 3,07 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 18,82 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 2,19 g |
| Sůl | 5,40 g |
| Sacharidy | 45,75 g |
| – cukry | 40,95 g |
| ––– laktóza | 22,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g fazolek | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 tuňák v oleji nebo ve vlastní šťávě | Tuňák v oleji | |
| 1 1 sterilizovaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| 250 ml 250 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |