Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s medvědím česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 683 kJ / 1 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 103,80 g |
| – nasycené | 31,60 g |
| – nenasycené | 57,15 g |
| –– mononenasycené | 32,10 g |
| –– polynenasycené | 25,05 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,47 g |
| Sodík | 2,86 g |
| Sůl | 6,95 g |
| Sacharidy | 16,73 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g sýru eidam (strouhaného) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 10 10 listů medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| 5 5 vařených vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 3 lžíce 3 lžíce majolky | Majonéza | 45 g |
| 2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| citronová šťáva dle chuti | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |