Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa na divokém koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 765 kJ / 1 856 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 330,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,12 g |
| Tuky | 47,62 g |
| – nasycené | 6,33 g |
| – nenasycené | 37,67 g |
| –– mononenasycené | 26,18 g |
| –– polynenasycené | 11,50 g |
| ––– omega 3 | 5,39 g |
| Vláknina | 6,76 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 779 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 25,10 g |
| – cukry | 5,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks kuřecích prsou | Kuře prso | 1400 g |
| 3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| směs koření na divočinu (kupovaná nebo namíchaná: mleté nové koření, rozmarýn, pepř, jalovec, tymián, muškát. oříšek, zázvor, bobkový list) | Provensálské koření | |
| 2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 ks 1 ks pikantní klobásy | Klobása | |
| vývar nebo voda | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská |