Nutriční hodnoty (Zapečené gnocchi se zelím kyselým)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 7 478 kJ / 1 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,98 g |
| Tuky | 52,17 g |
| – nasycené | 30,31 g |
| – nenasycené | 20,71 g |
| –– mononenasycené | 10,23 g |
| –– polynenasycené | 10,48 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 64,95 g |
| Cholesterol | 129 mg |
| Sodík | 8,22 g |
| Sůl | 20,15 g |
| Sacharidy | 229,00 g |
| – cukry | 47,90 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g gnocchi | Noky | 500 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 150 g 150 g uzeniny (na kostičky) | Párek vepřový | 150 g |
| 150 ml 150 ml smetany na vaření 12 % | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| olej (nebo sádlo podle potřeby) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý |