Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vafle z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 616 kJ /
625 kcal
Bílkoviny21,68 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,50 g
Tuky34,46 g
– nasycené6,22 g
– nenasycené24,93 g
–– mononenasycené17,91 g
–– polynenasycené7,02 g
––– omega 31,86 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 1,14 g
Sůl0,94 g
Sacharidy53,00 g
– cukry23,45 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 ¼ hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1,5 lžičky 1,5 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1,5 hrnku 1,5 hrnku jemně nastrouhané syrové červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
2 2 – 3 lžíce čerstvě nastrouhaného křenu Křen čerstvý 200 g
bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.