Nutriční hodnoty (Halibut s teplou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 371 kJ / 89 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
| Tuky | 0,54 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,27 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 11,27 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,31 g |
| – cukry | 11,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 200 g filet halibuta | Halibut | |
| 1 1 mini cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 6 6 cherry rajčat | Rajčata cherry | 180 g |
| 1 1 čerstvá chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| přepuštěné máslo (ghí) | Ghí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronový pepř | Pepř černý |