Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gnocchi podle Jitky

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 3. 2009 08:48

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 989 kJ / 1 431 kcal
Bílkoviny35,78 g
Tuky53,83 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 358 mg
Sodík 347 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy193,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nemůžu za to, ale pořád říkám, že gnocchi jsou vlastně trochu lepší "šůlánky".:-)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Při naší spotřebě gnocchi je na čase začít dělat domácí :-) ukládám a brzy se na ně vrhnu! :-O

Paradiso

12. 4. 2014 17:36

Tak před chvilkou jsem je dodělal, přičemž gnocchi dělám dneska úplně poprvé, a musím říct, že jsou naprosto luxusní :-)) :yes:
Díky moc ;-)

Irrena Irrena

12. 12. 2012 11:08

Dneska jsem je opět dělala se špenátem, uzeným a osmaženou cibulkou:-p:-p:-pJsou výborné:yes::yes::yes::yes:

Moncik

30. 11. 2012 09:54

Zkoušela jsem, a chuťově vynikající !! :yes::-K Akorát že jsem je tam nechala asi o 20 sekund déle a byly rozvařené :-// Jsem trdlo - příště vytáhnu jak vyplavou ! Ale rozhodně doporučuji :-*

Svetlana Svetlana

19. 2. 2012 13:32

Irrena:...dík za vyzkoušení, fakt mám radost, že chutnalo...:-):-):-K

Irrena Irrena

19. 2. 2012 12:19

Povedly se a jsou moc dobré:yes::yes::yes::-p

Irrena Irrena

19. 2. 2012 08:59

Konečně pořádný recept:yes::yes:Jinak na topkách když je recept tak je vždy s kupovanými a ty já nechci a nakonec je u nás ani nemají;-)Takže zasloužený bodík, dneska je dělám;-)

Kadlik Kadlik

17. 2. 2012 08:58

Zítra jdu po nich!!!! V Penny je zdražili na 43 korun, zloději!!! Za půl kila!!! Tak je zkusím domácí!!!:-))

sarlota535 sarlota535

27. 9. 2011 12:09

Konečně recept na domácí gnocchi z brambor a ne ten kupovaný polotovar který je skoro ve všech receptech,super,děkuji:-K:-*

Simca S. Simca S.

6. 2. 2010 00:11

Já mám od rodilé Italky vysvětleno, proč s tam ta vidlička otiskuje - aby se na gnochách lépe chytala omáčka (když jsou hladké, tak sklouzne...) :-p

iva

19. 10. 2009 14:40

vyzkoušela jsem je v sobotu, byly ke špenátu a bylo to :-p, posílámbodíka:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

12. 10. 2009 20:30

Vyzkoušela jsem tyto gnocci, moc mi chutnaly a taky rodině:yes: Podávala jsem s kuřecím masem a sýrovým bešamelem. +:yes:

jirka66 jirka66

1. 8. 2009 12:37

Dělal jsem dnes k obědu, tak jsem přidal fotky:-*

Svetlana Svetlana

23. 3. 2009 10:03

Papričko, hodně často dělám bramborové těsto ať na sladko, nebo na slano. Synek má teď období, že by mohl šůlánky s mákem třikrát týdně :-):-)...věříš, ale, že mně nenapadlo obtisknout tam tu vidličku?...dík za nápad...:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 3. 2009 10:02

Máš pravdu, Světlano,jsou to lepší šůlány, ale suprové;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: knoči gnocchi na sladko gnocchi testo na gnocchi gnocchi s mákem sulany s makem gnocchi recept gnocchi jako příloha gnochi na sladko gnocchi těsto gnocchi recept na sladko šúlanky s mákem gnocchi recepty těsto na gnochi recept na gnocchi domaci gnocchi recept domácí gnocchi smazene gnocchi gnochi recept na domaci gnocchi

Suroviny: brambory, máslo, mouka polohrubá, žloutek, sýr strouhaný, sůl

TopRecepty.cz

Gnocchi podle Jitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vg2n