Nutriční hodnoty (Vepřový pörkölt s nokedli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 15 069 kJ / 3 602 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 280,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 216,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,88 g |
| Tuky | 90,89 g |
| – nasycené | 27,04 g |
| – nenasycené | 46,20 g |
| –– mononenasycené | 34,35 g |
| –– polynenasycené | 11,85 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 29,83 g |
| Cholesterol | 1,19 g |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 5,42 g |
| Sacharidy | 403,25 g |
| – cukry | 51,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 špičatá bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 červená paprika (menší) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké červené papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| pálivá paprika podle chuti | Paprika pálivá | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 22.5 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku vody | Voda | 187.5 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |