Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa na bramborách se smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 044 kJ / 1 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 250,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,85 g |
Tuky | 39,73 g |
– nasycené | 17,89 g |
– nenasycené | 18,74 g |
–– mononenasycené | 13,97 g |
–– polynenasycené | 4,77 g |
––– omega 3 | 2,52 g |
Vláknina | 10,15 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,47 g |
Sacharidy | 66,35 g |
– cukry | 24,85 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 brambor dle pekáče | Brambor zimní | 225 g |
3 3 kuřecí prsa dle pekáče | Kuře prso | 1050 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
paprika mletá | Paprika červená sušená | |
bazalka sušená | Bazalka sušená | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 PL 2 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
sýr na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření a bylinky co máte rádi | Petržel nať čerstvá |