Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa na bramborách se smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 044 kJ / 1 684 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 260,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 250,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,85 g |
| Tuky | 39,73 g |
| – nasycené | 17,89 g |
| – nenasycené | 18,74 g |
| –– mononenasycené | 13,97 g |
| –– polynenasycené | 4,77 g |
| ––– omega 3 | 2,52 g |
| Vláknina | 10,15 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 1,40 g |
| Sůl | 3,47 g |
| Sacharidy | 66,35 g |
| – cukry | 24,85 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 brambor dle pekáče | Brambor zimní | 225 g |
| 3 3 kuřecí prsa dle pekáče | Kuře prso | 1050 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| paprika mletá | Paprika červená sušená | |
| bazalka sušená | Bazalka sušená | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 2 PL 2 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| sýr na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření a bylinky co máte rádi | Petržel nať čerstvá |