Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra se zeleninou a bramborovou mozaikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 015 kJ /
1 916 kcal
Bílkoviny128,85 g
– z toho živočišné bílkoviny77,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,25 g
Tuky14,36 g
– nasycené2,30 g
– nenasycené6,10 g
–– mononenasycené3,31 g
–– polynenasycené2,79 g
––– omega 30,69 g
Vláknina82,63 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 486 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy279,95 g
– cukry21,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
cca 120 g 120 g červených fazolí Fazole červená ledvina 120 g
1 1 cibule (cca 80 g) Cibule čerstvá 70 g
1 1 oranžová paprika (cca 180 g) Paprika oranžová čerstvá
6 stroužků 6 stroužků česneku (cca 15 g) Česnek čerstvý 42 g
malý rajčatový protlak (70 g) Protlak rajčatový
cca 1/2 lžičky cca 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
voda Voda
1,3 kg 1,3 kg brambor Brambor zimní 1299.9999523162842 g
sterilovaný hrášek Hrášek zelený sterilovaný
mrkev Mrkev čerstvá
5 5 polévkových lžic olivového oleje (cca 3/4 velkého panáku ) Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.