Nutriční hodnoty (Vepřová játra se zeleninou a bramborovou mozaikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 015 kJ / 1 916 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 77,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,25 g |
| Tuky | 14,36 g |
| – nasycené | 2,30 g |
| – nenasycené | 6,10 g |
| –– mononenasycené | 3,31 g |
| –– polynenasycené | 2,79 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 82,63 g |
| Cholesterol | 1,23 g |
| Sodík | 486 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 279,95 g |
| – cukry | 21,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
| cca 120 g 120 g červených fazolí | Fazole červená ledvina | 120 g |
| 1 1 cibule (cca 80 g) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 oranžová paprika (cca 180 g) | Paprika oranžová čerstvá | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku (cca 15 g) | Česnek čerstvý | 42 g |
| malý rajčatový protlak (70 g) | Protlak rajčatový | |
| cca 1/2 lžičky cca 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| voda | Voda | |
| 1,3 kg 1,3 kg brambor | Brambor zimní | 1299.9999523162842 g |
| sterilovaný hrášek | Hrášek zelený sterilovaný | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| 5 5 polévkových lžic olivového oleje (cca 3/4 velkého panáku ) | Olej olivový |