Nutriční hodnoty (Cizrnový salát s bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 546 kJ / 848 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,10 g |
| Tuky | 15,42 g |
| – nasycené | 2,08 g |
| – nenasycené | 12,25 g |
| –– mononenasycené | 4,58 g |
| –– polynenasycené | 7,67 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 93,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 78,40 g |
| – cukry | 12,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g uvařené cizrny | Cizrna | 250 g |
| 6-8 6-8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 210 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| lžíce lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |