Nutriční hodnoty (Valentýnská srdíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 071 kJ / 973 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,10 g |
| Tuky | 44,10 g |
| – nasycené | 12,26 g |
| – nenasycené | 20,23 g |
| –– mononenasycené | 15,83 g |
| –– polynenasycené | 4,40 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 6,70 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 58,20 g |
| – cukry | 19,50 g |
| ––– laktóza | 17,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 4 lžíce 4 lžíce mouky (použila jsem dortovou mouku Babiččina volba) | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 1 vanička 1 vanička odtučněného tvarohu | Tvaroh odtučněný | 250 g |
| stévie (dle chuti) | Stevie sušená | |
| jahody, meduňka nebo máta na ozdobu | Máta peprná list čerstvá |