Nutriční hodnoty (Polévka z pečených rajčat s řapíkatým celerem a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 046 kJ / 728 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,18 g |
| Tuky | 6,45 g |
| – nasycené | 1,95 g |
| – nenasycené | 5,46 g |
| –– mononenasycené | 1,39 g |
| –– polynenasycené | 4,07 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 92,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 90,57 g |
| – cukry | 52,09 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vyzrálých rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 3-4 řapíky 3-4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1750 g |
| 1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 plechovka 1 plechovka rajčatové passaty | Pyré z červených rajčat | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 4 větvičky 4 větvičky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| 1 litr 1 litr zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |