Nutriční hodnoty (Řezy Sofi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 796 kJ / 3 775 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 113,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,29 g |
| Tuky | 201,75 g |
| – nasycené | 99,40 g |
| – nenasycené | 78,49 g |
| –– mononenasycené | 66,44 g |
| –– polynenasycené | 12,05 g |
| ––– omega 3 | 1,58 g |
| Vláknina | 15,02 g |
| Cholesterol | 2,79 g |
| Sodík | 1,41 g |
| Sůl | 2,77 g |
| Sacharidy | 348,33 g |
| – cukry | 186,03 g |
| ––– laktóza | 32,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
| 10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
| 10 lžic 10 lžic krystalového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 10 lžic 10 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 110 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| špetka špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 kelímek 1 kelímek Mascarpone | Mascarpone | 250 g |
| 1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1,5 balíčku 1,5 balíčku vanilkového pudingu | Puding v prášku | 72 g |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
| Dortové želé Dr.Oetker (jahodové) | Želatina cukrářská |