Nutriční hodnoty (Řezy Sofi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 796 kJ / 3 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,29 g |
Tuky | 201,75 g |
– nasycené | 99,40 g |
– nenasycené | 78,49 g |
–– mononenasycené | 66,44 g |
–– polynenasycené | 12,05 g |
––– omega 3 | 1,58 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 2,79 g |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 2,77 g |
Sacharidy | 348,33 g |
– cukry | 186,03 g |
––– laktóza | 32,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
10 lžic 10 lžic krystalového cukru | Cukr bílý | 150 g |
10 lžic 10 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 110 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
špetka špetka prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 kelímek 1 kelímek Mascarpone | Mascarpone | 250 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1,5 balíčku 1,5 balíčku vanilkového pudingu | Puding v prášku | 72 g |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
Dortové želé Dr.Oetker (jahodové) | Želatina cukrářská |