Nutriční hodnoty (Tvarohovo-ovesný koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 630 kJ / 2 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 69,35 g |
| Tuky | 57,79 g |
| – nasycené | 13,50 g |
| – nenasycené | 35,87 g |
| –– mononenasycené | 20,25 g |
| –– polynenasycené | 15,62 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 60,20 g |
| Cholesterol | 644 mg |
| Sodík | 304 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 381,35 g |
| – cukry | 43,34 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky ovesných vloček (mletých) | Vločky ovesné | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce holandského kakaa | Kakao prášek | 15 g |
| 3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| 1 hrst 1 hrst strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 1 1 tvaroh odtučněný (vanička) | Tvaroh odtučněný | |
| 2 lžičky 2 lžičky pudinkového prášku | Puding v prášku | |
| 1 1 jablko nastrouhané | Jablko čerstvé | 150 g |
| trocha trocha datlového sirupu (můžeme nahradit medem) | Sirup datlový | |
| mleté ořechy (vlašské, lískové) | Vlašské ořechy mleté |