Dušené hlávkové zelí

alus.s Kuchařka:

Přílohy 56 názorů

551
Recept si zatím oblíbilo 51 kuchařů

Suroviny

1 hlávka zelí (bílé nebo červené)
100 g tuku (nejlépe sádla)
1 cibule
kmín
cukr
sůl
ocet
1 syrová brambora
Recept si zatím oblíbilo 51 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nakrouhané zelí propláchneme vodou a dáme na mírný plamen do velkého hrnce zpočátku odkryté a podlité jen vodou, aby vyprchaly čpavé látky. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme ji k zelí společně s kmínem, cukrem a solí.

  2. Bramboru oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle a přidáme ji do téměř měkkého zelí. Zelí dusíme doměkka, občas ho promícháme a na závěr přidáme ocet podle chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 12 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Dušené hlávkové zelí

  • Kammila Kammila

    Moc dobré :yes:

    Odpovědět

  • bartomiska bartomiska

    Výborné! Bez mouky a přece zahuštěné! Díky za radu :yes:

    Odpovědět

  • janisa10 janisa10

    vyskúšané, juu to je mňamka :yes: :-p

    Odpovědět

  • pazderka83 pazderka83

    Vyzkouseno :yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Harold:Právě tvůj názor svědčí o tom, že tu jsou skvělé kuchařky. I dobrá nálada a smích k vaření patří.:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Harold Harold(neregistrovaný)

    Takovejch keců o obyčejném dušení zelí!!:-O:-O:-O Co to jste za kuchařky ?????? ;-(;-(;-( Moc jsem se pobavil :-D:-D:-D

    Odpovědět

  • jana jana(neregistrovaná)

  • josef josef(neregistrovaný)

    Dělám to stejně a vím,že je to OK.Doma to oceněj.:yes:

    Odpovědět

  • alus.s alus.s(autor receptu)

    Tom Beyk: mnooo to není :-D

    Odpovědět

  • Tom Beyk Tom Beyk

    Dělám to jako J.Remková a zdá se mi nejlepší.
    Mimochodem, ta první fotka je zelí kysané :-// ...si z nás dělá někdo srandu. :-D:-//

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Dělám naprosto stejně a je moc dobré:yes:

    Odpovědět

  • eva eva(neregistrovaná)

    Tak jsem to zelí teď uvařila, je úžasné, ale při ochutnávání jsem si spálila jazyk.

    Odpovědět

  • DaGi DaGi(neregistrovaný)

    Vyzkoušela jsem a vařím zelí takhle pořád. Jednou jsem i zkusila sádlo a škvarky a výborný. Jde to i bez brambory, ale chce to potom zahustit.. ;-) :-p :-)

    Odpovědět

  • ivana ivana(neregistrovaná)

    vynikajicí zelíčko, všem doporucuji

    Odpovědět

  • Vladmir Vladmir(neregistrovaný)

    Zelíčko jedna báseň, teď ješte uzenou krkovčku a karlovarský knedlík a moje milovaná, nemocná zenská muze konecne papkat. Mela chut na zeli, tak jsem tento recept vyzkousel. DOPORUCUJI,velmi jednoduchy. Dekuji autorovi :yes:

    Odpovědět

1 2 3 4 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo