Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené hlávkové zelí

Nejoblíbenější česká zeleninová příloha - dušené hlávkové zelí. Recept je pro pokročilé kuchaře, kteří si jen potřebují ujasnit, co všechno do pokrmu patří. Závěrečné ochucení bude na vás, protože každý má jiné chutě, kyselejší nebo sladší chuť je individuální.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

18. 7. 2008 13:01

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 566 kJ / 613 kcal
Bílkoviny1,98 g
Tuky60,22 g
Vláknina2,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 129 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy14,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

ZDENKA

13. 1. 2018 17:27

TAKÉ DĚLÁM S BRAMBOROU:-D:-D:-D:yes:

evik

13. 11. 2016 11:28

Vynikající, právě dovařené ke kačence s nádivkou. Karlovarský knedlík k tomu a mladí a vnoučata se umlaskají. Díky :yes:

Kammila

30. 9. 2015 18:57

Moc dobré :yes:

bartomiska

27. 8. 2015 15:08

Výborné! Bez mouky a přece zahuštěné! Díky za radu :yes:

janisa10

12. 7. 2014 12:55

vyskúšané, juu to je mňamka :yes: :-p

pazderka83

29. 1. 2014 15:00

Vyzkouseno :yes:

spagetka

10. 11. 2013 10:34

Harold:Právě tvůj názor svědčí o tom, že tu jsou skvělé kuchařky. I dobrá nálada a smích k vaření patří.:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Harold

10. 11. 2013 10:26

Takovejch keců o obyčejném dušení zelí!!:-O:-O:-O Co to jste za kuchařky ?????? ;-(;-(;-( Moc jsem se pobavil :-D:-D:-D

jana

25. 9. 2013 19:17

:-):-):-):-):-):-):-)

josef

5. 1. 2013 12:15

Dělám to stejně a vím,že je to OK.Doma to oceněj.:yes:

alus.s

27. 12. 2012 11:00

Tom Beyk: mnooo to není :-D

Tom Beyk

8. 11. 2012 13:57

Dělám to jako J.Remková a zdá se mi nejlepší.
Mimochodem, ta první fotka je zelí kysané :-// ...si z nás dělá někdo srandu. :-D:-//

Irrena

26. 9. 2012 10:06

Dělám naprosto stejně a je moc dobré:yes:

eva

26. 9. 2012 09:59

Tak jsem to zelí teď uvařila, je úžasné, ale při ochutnávání jsem si spálila jazyk.

DaGi

18. 7. 2012 15:05

Vyzkoušela jsem a vařím zelí takhle pořád. Jednou jsem i zkusila sádlo a škvarky a výborný. Jde to i bez brambory, ale chce to potom zahustit.. ;-) :-p :-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dusene zeli hlávkové zelí zeli recepty hlávkové zelí recepty hlávkové zelí recept dušené zelí recept zeli zelí recept zelí hlávkové recept hlávkové zelí recept na hlávkové zelí zelí dušené jak uvarit zeli červené hlávkové zelí recepty zelí z hlávky dušené červené zelí recept na zelí sladké hlávkové zelí jak uvarit hlavkove zeli ceske zeli

Suroviny: zelí hlávkové, tuk, cibule, kmín celý, cukr, sůl, ocet, brambory

TopRecepty.cz

Dušené hlávkové zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYYM