Dušené hlávkové zelí
Dušené zelí neodmyslitelně patří k lahodné pečínce s knedlíkem. Na jeho přípravě není nic složitého. K zahuštění stačí najemno nastrouhaná brambora, zda bude zelí sladší nebo kyselejší pak závisí na chuti kuchaře a strávníků.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 692 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 89,32 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 81 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2023 12:18
ZDENKA: Zasekl se Vam CAPS LOCK...
13. 1. 2018 17:27
TAKÉ DĚLÁM S BRAMBOROU






13. 11. 2016 11:28
Vynikající, právě dovařené ke kačence s nádivkou. Karlovarský knedlík k tomu a mladí a vnoučata se umlaskají. Díky

30. 9. 2015 18:57
Moc dobré

27. 8. 2015 15:08
Výborné! Bez mouky a přece zahuštěné! Díky za radu

12. 7. 2014 12:55
vyskúšané, juu to je mňamka


29. 1. 2014 15:00
Vyzkouseno

10. 11. 2013 10:34
Harold:Právě tvůj názor svědčí o tom, že tu jsou skvělé kuchařky. I dobrá nálada a smích k vaření patří.










10. 11. 2013 10:26
Takovejch keců o obyčejném dušení zelí!!

Co to jste za kuchařky ?????? 

Moc jsem se pobavil 










25. 9. 2013 19:17







5. 1. 2013 12:15
Dělám to stejně a vím,že je to OK.Doma to oceněj.

27. 12. 2012 11:00
Tom Beyk: mnooo to není

8. 11. 2012 13:57
Dělám to jako J.Remková a zdá se mi nejlepší.
Mimochodem, ta první fotka je zelí kysané
...si z nás dělá někdo srandu. 
Mimochodem, ta první fotka je zelí kysané



26. 9. 2012 10:06
Dělám naprosto stejně a je moc dobré

26. 9. 2012 09:59
Tak jsem to zelí teď uvařila, je úžasné, ale při ochutnávání jsem si spálila jazyk.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více

Husí játra s fenyklem
Přidáno před 5 hodinami

Krůtí prsa a květáková kaše
Přidáno před 6 hodinami

Dušená kapusta se šunkou a nočky
Přidáno před 8 hodinami

Filety z tresky na přepuštěném másle a česneku
Přidáno před 17 hodinami

Kuřecí vykostěné stehno, dýňová omáčka a pečená dýně
Přidáno 24. 9. 2023 19:46

Československé rohlíky
Přidáno 24. 9. 2023 19:37
Právě bylo uvařeno:

Banánový pohár s Lučinou
uvařil/a Moanka
před 4 hodinami

Jednohubky s pomazánkou z drcené tresky
uvařil/a Moanka
před 4 hodinami

Celerový salát
uvařil/a Veronika.Hrozna
před 5 hodinami

Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
uvařil/a Jitule82
před 5 hodinami

Sachr dort z jablek
uvařil/a collins
před 6 hodinami

Hrbaté maso
uvařil/a Hanina65
před 7 hodinami

Polévka z dýně hokkaido
uvařil/a QueenKitty
před 7 hodinami

Krkovice pečená na hlávkovém zelí
uvařil/a lucydity
před 8 hodinami

Cuketová hrnková bábovka
uvařil/a Bethaany
před 9 hodinami

Špekáčky na černém pivu II
uvařil/a Evikluk
před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: dusene zeli hlávkové zelí zeli recepty hlávkové zelí recepty hlávkové zelí recept dušené zelí recept zeli zelí recept zelí hlávkové recept hlávkové zelí recept na hlávkové zelí zelí dušené jak uvarit zeli červené hlávkové zelí recepty zelí z hlávky dušené červené zelí recept na zelí sladké hlávkové zelí jak uvarit hlavkove zeli ceske zeli
Suroviny: zelí hlávkové, sádlo, cibule, kmín celý, cukr, sůl, ocet, brambory
Dušené hlávkové zelí
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYYM
59 názorů