Dušené hlávkové zelí

alus.s Kuchařka:

Přílohy 57 názorů

554

Suroviny

1 hlávka zelí (bílé nebo červené)
100 g tuku (nejlépe sádla)
1 cibule
kmín
cukr
sůl
ocet
1 syrová brambora
Recept si zatím oblíbilo 54 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nakrouhané zelí propláchneme vodou a dáme na mírný plamen do velkého hrnce zpočátku odkryté a podlité jen vodou, aby vyprchaly čpavé látky. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme ji k zelí společně s kmínem, cukrem a solí.

  2. Bramboru oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle a přidáme ji do téměř měkkého zelí. Zelí dusíme doměkka, občas ho promícháme a na závěr přidáme ocet podle chuti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 88 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Dušené hlávkové zelí

  • evik evik(neregistrovaný)

    Vynikající, právě dovařené ke kačence s nádivkou. Karlovarský knedlík k tomu a mladí a vnoučata se umlaskají. Díky :yes:

    Odpovědět

  • Kammila Kammila

    Moc dobré :yes:

    Odpovědět

  • bartomiska bartomiska

    Výborné! Bez mouky a přece zahuštěné! Díky za radu :yes:

    Odpovědět

  • janisa10 janisa10

    vyskúšané, juu to je mňamka :yes: :-p

    Odpovědět

  • pazderka83 pazderka83

    Vyzkouseno :yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Harold:Právě tvůj názor svědčí o tom, že tu jsou skvělé kuchařky. I dobrá nálada a smích k vaření patří.:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Harold Harold(neregistrovaný)

    Takovejch keců o obyčejném dušení zelí!!:-O:-O:-O Co to jste za kuchařky ?????? ;-(;-(;-( Moc jsem se pobavil :-D:-D:-D

    Odpovědět

  • jana jana(neregistrovaná)

  • josef josef(neregistrovaný)

    Dělám to stejně a vím,že je to OK.Doma to oceněj.:yes:

    Odpovědět

  • alus.s alus.s(autorka receptu)

    Tom Beyk: mnooo to není :-D

    Odpovědět

  • Tom Beyk Tom Beyk

    Dělám to jako J.Remková a zdá se mi nejlepší.
    Mimochodem, ta první fotka je zelí kysané :-// ...si z nás dělá někdo srandu. :-D:-//

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Dělám naprosto stejně a je moc dobré:yes:

    Odpovědět

  • eva eva(neregistrovaná)

    Tak jsem to zelí teď uvařila, je úžasné, ale při ochutnávání jsem si spálila jazyk.

    Odpovědět

  • DaGi DaGi(neregistrovaný)

    Vyzkoušela jsem a vařím zelí takhle pořád. Jednou jsem i zkusila sádlo a škvarky a výborný. Jde to i bez brambory, ale chce to potom zahustit.. ;-) :-p :-)

    Odpovědět

  • ivana ivana(neregistrovaná)

    vynikajicí zelíčko, všem doporucuji

    Odpovědět

1 2 3 4

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: zeli recepty dusene zeli hlávkové zelí recepty hlávkové zelí dušené zelí recept zeli zelí recept hlávkové zelí recept zelí hlávkové recept hlávkové zelí recept na hlávkové zelí jak uvarit zeli zelí dušené recept na zelí ceske zeli jak uvarit hlavkove zeli sladké hlávkové zelí zelí z hlávky recept zeli červené hlávkové zelí recepty

Zapomněl/a jsem heslo