Nutriční hodnoty (Rychlý koláč na plech s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 419 kJ / 4 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,25 g |
Tuky | 195,45 g |
– nasycené | 76,20 g |
– nenasycené | 110,25 g |
–– mononenasycené | 83,81 g |
–– polynenasycené | 26,44 g |
––– omega 3 | 6,99 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 544 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 642,52 g |
– cukry | 246,58 g |
––– laktóza | 12,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
7 lžic 7 lžic oleje | Olej řepkový | 77 ml |
5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
mák | Mák modrý | |
tvaroh | Tvaroh polotučný | |
jablka | Jablko čerstvé | |
povidla | Povidla | |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g mletý cukr | Cukr bílý | 100 g |