Nutriční hodnoty (Salát z quinoy s olivami a sušenými rajčátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 678 kJ / 879 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 32,76 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,76 g | 
| Tuky | 47,50 g | 
| – nasycené | 16,70 g | 
| – nenasycené | 30,06 g | 
| –– mononenasycené | 23,04 g | 
| –– polynenasycené | 7,02 g | 
| ––– omega 3 | 0,62 g | 
| Vláknina | 16,80 g | 
| Cholesterol | 90 mg | 
| Sodík | 2,00 g | 
| Sůl | 5,01 g | 
| Sacharidy | 71,74 g | 
| – cukry | 3,90 g | 
| ––– laktóza | 1,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 120 g 120 g quinoy | Quinoa | 120 g | 
| 2 2 menší šalotky | Šalotka čerstvá | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky sušených rajčátek naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 100 g 100 g fety | Sýr feta | 100 g | 
| plocholistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml | 
| šťáva z půl půl limetky | Limetka čerstvá |