Nutriční hodnoty (Salát z quinoy s olivami a sušenými rajčátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 678 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,76 g |
Tuky | 47,50 g |
– nasycené | 16,70 g |
– nenasycené | 30,06 g |
–– mononenasycené | 23,04 g |
–– polynenasycené | 7,02 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,01 g |
Sacharidy | 71,74 g |
– cukry | 3,90 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g quinoy | Quinoa | 120 g |
2 2 menší šalotky | Šalotka čerstvá | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
1/2 skleničky 1/2 skleničky sušených rajčátek naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
1/2 skleničky 1/2 skleničky černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
100 g 100 g fety | Sýr feta | 100 g |
plocholistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
šťáva z půl půl limetky | Limetka čerstvá |