Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s fazolemi a cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 701 kJ / 167 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
| Tuky | 11,42 g |
| – nasycené | 0,81 g |
| – nenasycené | 10,02 g |
| –– mononenasycené | 6,99 g |
| –– polynenasycené | 3,03 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 3,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
| 1 plechovka 1 plechovka červené fazole v rajčatovém nálevu | Fazole v tomatové omáčce | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| špetka špetka oregána | Oregano sušené | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| cukr podle chuti | Cukr bílý | |
| pár kapek kapek z citronu | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |