Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s jablkem a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 402 kJ / 335 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 18,70 g |
| – nasycené | 4,82 g |
| – nenasycené | 9,04 g |
| –– mononenasycené | 6,99 g |
| –– polynenasycené | 2,06 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 4,28 g |
| Cholesterol | 521 mg |
| Sodík | 318 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 19,60 g |
| – cukry | 15,18 g |
| ––– laktóza | 0,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 18 g |
| 1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička strouhaného křenu | Křen čerstvý | 5 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |