Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s jablkem a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 402 kJ / 335 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 18,70 g |
– nasycené | 4,82 g |
– nenasycené | 9,04 g |
–– mononenasycené | 6,99 g |
–– polynenasycené | 2,06 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 4,28 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 19,60 g |
– cukry | 15,18 g |
––– laktóza | 0,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 18 g |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 lžička 1 lžička strouhaného křenu | Křen čerstvý | 5 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |