Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka po holandsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 669 kJ /
1 116 kcal
Bílkoviny8,72 g
– z toho živočišné bílkoviny8,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,48 g
Tuky116,35 g
– nasycené69,59 g
– nenasycené42,06 g
–– mononenasycené37,82 g
–– polynenasycené4,24 g
––– omega 30,48 g
Vláknina0,24 g
Cholesterol 744 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy3,64 g
– cukry1,15 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové panenky Vepřová panenka 600 g
500 g 500 g zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý 500 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
pažitka Pažitka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
saturejka Saturejka sušená
tymián Tymián sušený
mandlové lupínky Mandle loupané
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
2 2 čerstvé žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 lžíce 2 lžíce suchého bílého vína Víno bílé suché 30 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.