Nutriční hodnoty (Vepřová panenka po holandsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 669 kJ / 1 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,48 g |
| Tuky | 116,35 g |
| – nasycené | 69,59 g |
| – nenasycené | 42,06 g |
| –– mononenasycené | 37,82 g |
| –– polynenasycené | 4,24 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 0,24 g |
| Cholesterol | 744 mg |
| Sodík | 173 mg |
| Sůl | 0,43 g |
| Sacharidy | 3,64 g |
| – cukry | 1,15 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
| 500 g 500 g zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| saturejka | Saturejka sušená | |
| tymián | Tymián sušený | |
| mandlové lupínky | Mandle loupané | |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 2 2 čerstvé žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 2 lžíce 2 lžíce suchého bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |