Nutriční hodnoty (Vepřová panenka po holandsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 669 kJ / 1 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,48 g |
Tuky | 116,35 g |
– nasycené | 69,59 g |
– nenasycené | 42,06 g |
–– mononenasycené | 37,82 g |
–– polynenasycené | 4,24 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 744 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 3,64 g |
– cukry | 1,15 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 600 g |
500 g 500 g zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
saturejka | Saturejka sušená | |
tymián | Tymián sušený | |
mandlové lupínky | Mandle loupané | |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
2 2 čerstvé žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
2 lžíce 2 lžíce suchého bílého vína | Víno bílé suché | 30 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |