Nutriční hodnoty (Ohnivá lorna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 26 326 kJ / 6 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 418,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 408,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,62 g |
Tuky | 461,88 g |
– nasycené | 176,82 g |
– nenasycené | 226,54 g |
–– mononenasycené | 186,42 g |
–– polynenasycené | 40,13 g |
––– omega 3 | 1,70 g |
Vláknina | 29,70 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 9,31 g |
Sůl | 22,50 g |
Sacharidy | 78,90 g |
– cukry | 45,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg vepřové krkovice (nebo bůčku či plece) | Vepřová krkovice | 2000 g |
2 sklenice 2 sklenice leča | Zelenina směs sterilovaná | 400 g |
2 lžičky 2 lžičky harissy (feferonková pasta) nebo 4-5 feferonek | Harissa | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 l 1/2 l černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |
2 2 velké žluté cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4-6 stroužků 4-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
olej | Olej řepkový | |
300 g 300 g anglické slaniny v celku | Anglická slanina | 300 g |