Nutriční hodnoty (Chřest s tvarohovým přelivem a vepřovými plátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 772 kJ / 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,80 g |
| Tuky | 34,46 g |
| – nasycené | 21,52 g |
| – nenasycené | 10,49 g |
| –– mononenasycené | 9,48 g |
| –– polynenasycené | 1,01 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 32,00 g |
| Cholesterol | 112 mg |
| Sodík | 276 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 34,20 g |
| – cukry | 34,20 g |
| ––– laktóza | 16,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g chřestu | Chřest zelený čerstvý | 800 g |
| 250 g 250 g tvaroh | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 200 ml 200 ml zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| trocha trocha česneku | Česnek čerstvý | |
| 4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| mouka hladká | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový |