Nutriční hodnoty (Striploin steak s pečenými steakovými hranolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 kJ / 5 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,12 g |
Tuky | 0,01 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,97 g |
– cukry | 0,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 steaky 2 steaky z nízkého roštěnce o celkové váze 400 – 500 g | Hovězí roštěnec | |
bylinky – bazalka, pažitka, tymián | Petržel nať čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
6 6 středně velkých brambor o celkové váze asi 400 – 500 g | Brambor zimní | 6 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |