Nutriční hodnoty (Striploin steak s pečenými steakovými hranolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 kJ / 5 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,12 g |
| Tuky | 0,01 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,97 g |
| – cukry | 0,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 steaky 2 steaky z nízkého roštěnce o celkové váze 400 – 500 g | Hovězí roštěnec | |
| bylinky – bazalka, pažitka, tymián | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 6 6 středně velkých brambor o celkové váze asi 400 – 500 g | Brambor zimní | 6 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |