Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pljeskavica s balkánskými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 367 kJ /
2 239 kcal
Bílkoviny134,90 g
– z toho živočišné bílkoviny117,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,40 g
Tuky125,99 g
– nasycené57,50 g
– nenasycené60,37 g
–– mononenasycené48,75 g
–– polynenasycené11,62 g
––– omega 30,80 g
Vláknina27,30 g
Cholesterol 465 mg
Sodík 5,31 g
Sůl13,00 g
Sacharidy131,25 g
– cukry11,25 g
––– laktóza3,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa - směs Vepřový ořez 500 g
1 svazek 1 svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
1 svazek 1 svazek zelené petrželky Petržel nať čerstvá
750 g 750 g brambor typ A nebo B Brambor zimní 750 g
250 g 250 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 250 g
olivový olej Olej olivový
sůl, pepř, sladká a pálivá paprika Paprika pálivá
zelenina na ozdobu (rajčata, papriky, salát, okurky) Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.