Nutriční hodnoty (Pljeskavica s balkánskými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 367 kJ / 2 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,40 g |
Tuky | 125,99 g |
– nasycené | 57,50 g |
– nenasycené | 60,37 g |
–– mononenasycené | 48,75 g |
–– polynenasycené | 11,62 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 27,30 g |
Cholesterol | 465 mg |
Sodík | 5,31 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 131,25 g |
– cukry | 11,25 g |
––– laktóza | 3,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa - směs | Vepřový ořez | 500 g |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
1 svazek 1 svazek zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
750 g 750 g brambor typ A nebo B | Brambor zimní | 750 g |
250 g 250 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 250 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl, pepř, sladká a pálivá paprika | Paprika pálivá | |
zelenina na ozdobu (rajčata, papriky, salát, okurky) | Mrkev čerstvá |