Nutriční hodnoty (Den a noc)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 381 kJ / 6 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,60 g |
Tuky | 350,84 g |
– nasycené | 177,00 g |
– nenasycené | 148,41 g |
–– mononenasycené | 123,04 g |
–– polynenasycené | 25,36 g |
––– omega 3 | 2,29 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 1,92 g |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,23 g |
Sacharidy | 645,80 g |
– cukry | 447,33 g |
––– laktóza | 44,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
220 g 220 g cukru krystalu | Cukr bílý | 220 g |
240 g 240 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 240 g |
3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
2 PL 2 PL prosátého kakaa | Kakao prášek | 50 g |
2 2 šlehačky 40% | Šlehačka 40% | |
1 1 šlehačka 33% | Šlehačka 35% | |
300 g 300 g kvalitní čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 300 g |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
50 g 50 g moučkového cukru (podle vaší chuti) | Cukr bílý | 50 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkového aroma | Aroma vanilkové | 2.5 ml |
višně v rumu | ||
šlehačka na dozdobení | Šlehačka 35% |