Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s okurkou, rajčaty a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
Tuky | 11,36 g |
– nasycené | 7,15 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 3,05 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 14,60 g |
– cukry | 12,80 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 svazek ředkviček – je jich tak 8 kuliček | Ředkvička čerstvá | |
3 3 masitější rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
snítka snítka kopru | Kopr nať čerstvý | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |