Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s okurkou, rajčaty a smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie770 kJ /
184 kcal
Bílkoviny4,42 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,62 g
Tuky11,36 g
– nasycené7,15 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené3,05 g
–– polynenasycené0,44 g
––– omega 30,10 g
Vláknina2,88 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 53 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy14,60 g
– cukry12,80 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 svazek ředkviček – je jich tak 8 kuliček Ředkvička čerstvá
3 3 masitější rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
snítka snítka kopru Kopr nať čerstvý
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.