Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní salát s tuňákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie702 kJ /
168 kcal
Bílkoviny7,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,55 g
Tuky1,35 g
– nasycené0,32 g
– nenasycené0,93 g
–– mononenasycené0,21 g
–– polynenasycené0,71 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 240 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy24,09 g
– cukry15,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 ledového salátu Salát ledový čerstvý 200 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 papriky bílé Paprika bílá čerstvá
3 3 ředkvičky Ředkvička čerstvá
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 feferonka žlutá Chilli paprička čerstvá
1 hrst 1 hrst rukoly Rukola čerstvá
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1/3 1/3 menšího celeru (bulva) Celer bulva čerstvá 180.00000536441803 g
160 g 160 g tuňáka ve vlastní šťávě Tuňák ve vlastní šťávě 160 g
trocha trocha olivového oleje Olej olivový
sezamové semínko Sezam loupaný
mletý pepř Pepř černý mletý
bazalka Bazalka čerstvá
oregano Oregano sušené
koření na ryby Grilovací koření
koření na salát Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.