Nutriční hodnoty (Pravé telecí ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 124 kJ / 1 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 147,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,56 g |
| Tuky | 33,54 g |
| – nasycené | 20,04 g |
| – nenasycené | 11,73 g |
| –– mononenasycené | 10,68 g |
| –– polynenasycené | 1,06 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 11,30 g |
| Cholesterol | 427 mg |
| Sodík | 479 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 28,74 g |
| – cukry | 14,14 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 3 dl 3 dl bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 700 g 700 g telecího masa | Telecí kýta | 700 g |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| voda podle potřby | Voda | |
| olej podle potřeby | Olej řepkový |