Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 325 kJ / 78 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 0,23 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 13,20 g |
Postup přípravy
Pečeme asi hodinu a půl při 200°C a průběžně poléváme vypečenou šťávičkou z uzeného masa. Pokud bychom měli pocit, že se marináda na kuřeti připaluje, zakryjeme pekáč alobalem.
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované červené kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qko
Moje poznámka
Marinované červené kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qko
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 52 minutami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 17 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 28 minutami
Fazolový salát
Anna.Milkova před 29 minutami
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 1 hodinou
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 1 hodinou
Rýžový nákyp
Tereziena před 4 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 5 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 10 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 13 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 13 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 13 hodinami
Tématické fráze:
marinované kuře,
červené kuře,
kuře marinované,
kuře s fazolkama,
kuře na červeno recept,
jak marinovat kuře,
kuře v červené omáčce,
recepty z vepřových ocásků,
recepty na marinovane maso,
uzeny veprovy ocasek,
kuře s červenou omáčkou,
marinované pečené kuře,
marinovane kure pečeně,
pečené marinované kuře,
recept na červené kuře,
uzene marinovane kure,
jak marinovat kuře na uzeni,
kuře na červené omáčce,
jak upeču uzeny stehna,
marinované kuře v sojové omáčce
Suroviny:
stehno kuřecí,
ocas vepřový uzený,
protlak rajčatový,
česnek,
omáčka sojová,
sůl
Komentáře (7)
V tomhle výše popsaném případě se ale tak nějak příjemně snoubí uzená chuť se sladkou rajčatovou a hozené do česnekova to dostává další chuťový rozměr...
Děkuji za body a hezké komentáře...