Nutriční hodnoty (Telecí s rajčaty a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 701 kJ / 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,12 g |
| Tuky | 6,22 g |
| – nasycené | 2,93 g |
| – nenasycené | 2,28 g |
| –– mononenasycené | 2,03 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 283 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 5,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g telecího masa | Telecí kýta | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| uzená paprika | Paprika uzená | |
| snítky čerstvého tymiánu, rozmarýnu a pár lístků lístků šalvěje | Rozmarýn sušený | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 plechovka 1 plechovka drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
| 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| zelená část jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |