Nutriční hodnoty (Pikantní salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 173 kJ / 280 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,31 g |
| Tuky | 15,66 g |
| – nasycené | 7,15 g |
| – nenasycené | 8,36 g |
| –– mononenasycené | 2,10 g |
| –– polynenasycené | 6,26 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 9,82 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 950 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 18,80 g |
| – cukry | 12,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g měkkého salámu | Měkký salám | 100 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
| 2 2 menší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 feferonová tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |