Fazolkový pekáček
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 009 kJ / 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,00 g |
Tuky | 17,36 g |
Vláknina | 59,60 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 68,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Príloha - varené zemiaky s maslom.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2010 10:55
3. 8. 2010 19:37
3. 8. 2010 18:10
Zdravím!
3. 8. 2010 16:49
3. 8. 2010 15:41
3. 8. 2010 13:51
3. 8. 2010 13:18
3. 8. 2010 13:00
A fazuľky som varila v mikrovlnke, ide to rýchlo a jednoducho a nemusím umyť hrnce a sito...do postupu som to neuviedla, lebo nie každý má rád mikrovlnku.
A ešte to ide aj s vajcami natvrdo - miesto mäsa, iba kolieska na lusky uložiť a potom normálne podľa postupu.
Ďakujem za záujem!
3. 8. 2010 12:58
3. 8. 2010 12:57
3. 8. 2010 12:54
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 27 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: fazolkovy hrnec brokolica mlete maso recepty
Suroviny: fazolky zelené, maso, olej, cibule bílá, česnek, nať petrželová, sůl,
Fazolkový pekáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27Zz
11 názorů