Nutriční hodnoty (Kuřecí polévka se zastřeným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 274 kJ / 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 21,79 g |
| – nasycené | 7,64 g |
| – nenasycené | 9,67 g |
| –– mononenasycené | 6,27 g |
| –– polynenasycené | 3,40 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 215 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 4,73 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l kuřecího vývaru – domácí je nejlepší | Vývar kuřecí | 1000 ml |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 kuřecí prsní řízek – uvařený a natrhaný na kousky | Kuře prso | |
| 2 2 žampiony | Žampion čerstvý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| hrst hrst listového špenátu | Špenát čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená |