Nutriční hodnoty (Flíčky se zelím a uzeným bůčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 778 kJ / 2 337 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,00 g |
| Tuky | 86,48 g |
| – nasycené | 22,86 g |
| – nenasycené | 44,24 g |
| –– mononenasycené | 35,72 g |
| –– polynenasycené | 8,52 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 127 mg |
| Sodík | 2,37 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 296,00 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g flíčků | Těstoviny pšeničné | 400 g |
| 1 kg 1 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 250-300 g 250-300 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 275 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| olej | Olej řepkový |