Nutriční hodnoty (Křehký rybízový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 049 kJ / 4 792 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,25 g |
| Tuky | 202,79 g |
| – nasycené | 115,45 g |
| – nenasycené | 75,21 g |
| –– mononenasycené | 64,26 g |
| –– polynenasycené | 10,95 g |
| ––– omega 3 | 1,07 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 0,83 g |
| Sacharidy | 659,93 g |
| – cukry | 419,10 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 dkg 20 dkg másla | Máslo kravské | 200 g |
| 35 dkg 35 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 5 5 žloutků | Vaječný žloutek | 115 g |
| 5 5 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
| 25 dkg 25 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| rybíz | Rybíz červený čerstvý |