Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zase španělské kuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 568 kJ /
1 092 kcal
Bílkoviny17,49 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,49 g
Tuky45,20 g
– nasycené5,79 g
– nenasycené38,86 g
–– mononenasycené31,59 g
–– polynenasycené7,27 g
––– omega 30,11 g
Vláknina21,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,30 g
Sůl8,00 g
Sacharidy121,57 g
– cukry12,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 celá kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
cca 60 g 60 g polohrubé mouky na obalení Mouka pšeničná polohrubá 60 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička drceného pepře Pepř černý 5 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce lahůdkové papriky (mleté, sušené) Paprika červená sušená 5 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce uzené papriky (mleté, sušené) Paprika uzená 7.5 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 1 velká pokrájená cibule (na kostičky) Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku (nasekané na plátečky) Česnek čerstvý 21 g
1 plechovka 1 plechovka konzervovaných rajčat (pokrájených na kousky) Rajče červené sterilované
1 1 zelená paprika (zbavená semínek a pokrájená na kostičky) Paprika zelená čerstvá
1,5 dl 1,5 dl sladkého červeného vína Víno červené suché 150 ml
6 6 středně velkých brambor (oloupané, pokrájené na velké kousky) Brambor zimní 300 g
100 g 100 g zelených vypeckovaných oliv ve slaném nálevu, okapané Olivy čerstvé nezralé 100 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.