Nutriční hodnoty (Zase španělské kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 568 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,49 g |
Tuky | 45,20 g |
– nasycené | 5,79 g |
– nenasycené | 38,86 g |
–– mononenasycené | 31,59 g |
–– polynenasycené | 7,27 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 21,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 121,57 g |
– cukry | 12,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 celá kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
cca 60 g 60 g polohrubé mouky na obalení | Mouka pšeničná polohrubá | 60 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička drceného pepře | Pepř černý | 5 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce lahůdkové papriky (mleté, sušené) | Paprika červená sušená | 5 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce uzené papriky (mleté, sušené) | Paprika uzená | 7.5 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 1 velká pokrájená cibule (na kostičky) | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku (nasekané na plátečky) | Česnek čerstvý | 21 g |
1 plechovka 1 plechovka konzervovaných rajčat (pokrájených na kousky) | Rajče červené sterilované | |
1 1 zelená paprika (zbavená semínek a pokrájená na kostičky) | Paprika zelená čerstvá | |
1,5 dl 1,5 dl sladkého červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
6 6 středně velkých brambor (oloupané, pokrájené na velké kousky) | Brambor zimní | 300 g |
100 g 100 g zelených vypeckovaných oliv ve slaném nálevu, okapané | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený |