Nutriční hodnoty (Citronová treska s petrželkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 011 kJ / 1 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 144,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,14 g |
| Tuky | 45,93 g |
| – nasycené | 20,54 g |
| – nenasycené | 21,87 g |
| –– mononenasycené | 17,83 g |
| –– polynenasycené | 4,05 g |
| ––– omega 3 | 0,97 g |
| Vláknina | 15,89 g |
| Cholesterol | 558 mg |
| Sodík | 577 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 38,74 g |
| – cukry | 13,68 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety z čerstvé tresky (cca 1 kg) | Treska filet | 800 g |
| 0,25 lžičky 0,25 lžičky mletého černého pepře | Pepř černý mletý | 1.25 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce sušené cibule | Cibule sušená | 15 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 10.5 g |
| 0,25 hrnku 0,25 hrnku petrželky | Petržel nať čerstvá | 62.5 g |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| 2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 30 g |