Nutriční hodnoty (Kapr pečený na saturejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 713 kJ / 171 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,08 g |
| Tuky | 0,81 g |
| – nasycené | 0,58 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
| – cukry | 6,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kapr | Kapr | |
| 1-2 1-2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 250 g 250 g tmavých žampiónů | Žampion čerstvý | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| saturejka | Saturejka sušená | |
| hladká mouka na obal | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |