Nutriční hodnoty (Tvarohovo-krupicový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 955 kJ / 1 423 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 25,35 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,16 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,19 g | 
| Tuky | 68,18 g | 
| – nasycené | 43,66 g | 
| – nenasycené | 23,33 g | 
| –– mononenasycené | 21,32 g | 
| –– polynenasycené | 2,01 g | 
| ––– omega 3 | 0,25 g | 
| Vláknina | 2,88 g | 
| Cholesterol | 210 mg | 
| Sodík | 310 mg | 
| Sůl | 0,63 g | 
| Sacharidy | 175,62 g | 
| – cukry | 75,54 g | 
| ––– laktóza | 5,54 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 měkký tvaroh v kostce | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 měkký tvaroh ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g | 
| 70 g 70 g moučkového cukru | Cukr bílý | 70 g | 
| 80 g 80 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 80 g | 
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g | 
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml | 
| 1 balíček 1 balíček vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| ovoce | Jahody čerstvé | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| krupička na vysypání formy | Krupice pšeničná jemná |