Nutriční hodnoty (Pórkový salát s jablkem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 959 kJ / 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
| Tuky | 28,00 g |
| – nasycené | 11,95 g |
| – nenasycené | 15,55 g |
| –– mononenasycené | 13,34 g |
| –– polynenasycené | 2,21 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 4,65 g |
| Cholesterol | 66 mg |
| Sodík | 1,03 g |
| Sůl | 2,54 g |
| Sacharidy | 24,60 g |
| – cukry | 22,98 g |
| ––– laktóza | 8,94 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bílá část pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 3 lžíce 3 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 60 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |