Nutriční hodnoty (Podzimní jogurtový chleba)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 227 kJ / 1 966 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,35 g |
| Tuky | 12,03 g |
| – nasycené | 2,52 g |
| – nenasycené | 7,59 g |
| –– mononenasycené | 1,87 g |
| –– polynenasycené | 5,72 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 26,53 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 386,53 g |
| – cukry | 26,58 g |
| ––– laktóza | 4,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
| 270 g 270 g vody | Voda | 270 ml |
| lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 10 g |
| 2 2 rovné lžičky soli | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 150 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 300 g 300 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 10 g 10 g droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce žitného kvásku | Kvásek žitný | 30 ml |